O nama
O nama
O nama

Agencija „Trestelle“ se bavi organizovanjem lova na području Vojvodine i Srbije 14 godina, a preko 4000 klijenata, koji su nas posetili i lovili sa nama, najbolji su pokazatelj kvaliteta i ozbiljnosti organizacije. Ono što možemo da ponudimo klijentima lovcima jeste lov kao nekada, u lovištima bogatim divljači.

Briga za klijenta te vođenje racuna i o najsitnijim detaljima tokom boravka kod nas, uz dobru organizaciju, kako lova tako i vanpansionske ponude, čine razliku u odnosu na druge. Naš osnovni cilj je pružiti ugodan boravak i nezaboravne doživljaje u ambijentima panonske ravnice i divnim, brdsko- planiskim, predelima Srbije.

Kvalitet divljači, kako sitne tako i kvalitet trofeja krupne divljači, jedan je od glavnih motiva zbog kojih bi trebalo posetiti lovišta Vojvodine i Srbije. Gostoljubivost domaćina u smeštajnim kapacitetima sa kojima agencija „ Trestelle “ sarađuje, te bogati meni vojvoðanske kuhinje još su neki od naših aduta . Po zahtevu klijenata obezbeđujemo vrhunske prevodioce koji su na raspolaganju sve vreme boravka u našoj zemlji.

U sklopu agencijske ponude je i mogućnost iznajmljivanja pušaka u kalibrima 12, i 20, kako poluautomata,tako i dvocevki . Takođe postoji mogucnost nabavke italijanske municije kod najboljih oružarnica u Srbiji sa kojima agencija „Trestelle“ sarađuje sve vreme postojanja .

DO SKOROG VIĐENJA I...

Dobar Pogled! IVAN I PAVLE